Gl. Holmegårdsvej 3, 3400 Hillerød
35 122 123

Om os

Nordsjællands el & antenne – Én montør, fra aftale til aflevering

At fremstå som et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst elinstallatørfirma er noget af det, vi vægter højest hos os.

Nordsjællands El & Antenne påtager sig alle opgaver inden for faget. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, nyinstallationer m.m. Vi løser opgaver både for private, boligforeninger, erhverv og detail.

Faguddannede elekrikere

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, og vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores ansatte er desuden faguddannede elektrikere.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud. At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

Tekniq garantiordning

Nordsjællands El & Antenne er medlem af Tekniq, som er El-installatørernes brancheorganisation, og som yder en garantiordning, således at du har adgang til et ankenævn, og det er derved din sikkerhed for, at vores arbejde udføres ordentligt.

På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om Nordsjællands El & Antenne og vore kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig.